PLENTY

PLENTY is de plek om te ontspannen en op te laden, terwijl je geniet van heerlijke gerechten en drankjes. Kom je alleen, samen of met een groep? Blijf je gezellig bij ons of neem je het mee? Een ding is zeker: je vertrekt met een glimlach en energie, zodat je er de rest van de dag weer tegenaan kunt.

PLENTY is de plek om je te verbinden met jezelf en anderen. De kussens op de bank zijn zacht, het schaakbord staat voor je klaar en de bibliotheekkast is gevuld; jouw tweede huiskamer. Wij geven de ruimte aan anderen om events en workshops te organiseren, waar jij aan kunt deelnemen. Deze brengen je dichter bij jezelf, verbinden je met de ander of allebei!

PLENTY is de plek voor een mooi cadeau voor een ander of jezelf. Snuffel in de kast en je vindt er duurzame items van onder andere Kikubari, Happy Moon en Liefwerk. Wij worden er blij van en jij hopelijk ook. 

PLENTY is de plek om steeds naar terug te keren. Bezoek jij ons vaak? Dat vinden wij leuk en daarom krijg je van ons de PLENTY VISITOR CARD en word je extra verwend.

Lees hier meer over het team van PLENTY